El programa previst per al viatge a Montejo de la Vega és el següent:

– El dia 9 d’octubre, per la vesprada, visita al menjador de voltors de el Muladar en grups xicotets amb el guarda del parc.
-El dia 10 d’octubre, a les 10 del matí, visita a la casa del parc de Montejo, els tècnics del qual ens explicaran aspectes de la fauna i la vegetació del parc. A las 11, entrarem al parc i anirem a la zona d’homenatge a Carlos Aguilera per a realitzar un acte senzill. Seguidament, iniciarem una marxa de 12 km per la vora del riu, fins un embassament on ens esperarà l’autobús. Anirem fent parades per a contemplar l’avifauna. Per als més menuts, es farà un recorregut més curt en una altra zona.
– El dia 11, farem un itinerari per la zona del Duratón d’aproximadament 12 km. Es faran parades per observar l’avifauna al llarg del recorregut. Per als xiquets es farà una ruta reduïda. A mitjan vesprada, tindrem unes hores lliures per a visitar la pintoresca població de Sepúlveda.
– El día 12, pel matí, anirem al sabinar centenari de Hormuez i farem un xicotet intinerari per la zona. Després de dinar tornarem a Biar.

viatgehomenatgecarlos