El treball de restauració ha segut més satisfactori de l’espera’t inicialment, donat que s’han complit totes les expectatives sobradament.

Així mateix, cal informar que la font està aportant aigua a la bassa, a causa de les últimes pluges del final de l’estiu i el principi de la tardor. Una notícia feliç, degut que la font es manté sense aigua part de l’any i inclòs algun any sencer.

Per altra banda, s’ha recuperat una de les bases més atractives i volgudes pels veïns i veïnes de Biar, coneguda i estimada pel seu servei al llarg del temps. Fauna i flora s’ha alimentat durant molts anys fins que va perdre la seua funcionalitat fa cinc/sis anys. Per aquest motiu s’amplia la nostra il.lusió de futur.

Altra qüestió a considerar passa per la gran acceptació del nostre projecte a Biar, a més a més de la seua divulgació. Es conegut per la majoria de la població el projecte de restauració que hem dut a terme.

Cal agrair el treball dels voluntaris que han participat al projecte, els quals no sols han posat el seu gra de sorra, sinó que han manifestat el seu benestar per participar en la restauració d’una bassa estimada pel poble. A més a més d’aprendre temes com la plantació d’arbres o els tipus de plantes.

Per últim, denou donar les gràcies a la CAM, que a través del seu programa Volcam ha fet possible aquesta activitat.

camA       camB