Homenatge a Carlos Aguilera, per la seua dedicació al medi ambient, especialment al de Biar

Col·laborador de Félix Rodríguez de la Fuente als Campaments d’Educació Ambiental de Montejo de la Vega (Segovia) i un dels fundadors de WWWF/España

Homenatge a Carlos Aguilera

El passat mes de setembre de 2009 es va celebrar l’Homenatge al soci Carlos de Aguilera Salvetti. Carlos ha dedicat quasi tota la seua vida a la protecció i conservació de la naturalesa, ha col·laborat amb el naturalista Félix Rodríguez de la Fuente, dirigint els Campaments d’Educació Ambiental de Montejo de la Vega (Segovia) i va ser un dels fundadors de WWF/España.

Des que va jubilar-se, va arribar a Biar i ha realitzat una lluita constant en defensa del medi natural de Biar i els pobles cercans. Ha fet una important labor de concienciació amb xarrades.

En l’Homenatge, voliem fer un reconeiximent per la seua dedicació al medi ambient. L’acte va contar amb la presència de familiars, amics i veins. També va vindre de Madrid el Secretari General de WWF, Juan Carlos del Olmo, amic de la familia desde fà molts anys i per això en l’Associació voliem contar amb la seua presència.

Durant l’acte es va projectar un vídeo amb fotografíes en el que s’explicaba la seua trajectoria, des que va començar en el mon de la defensa del medi natural fins la seua arribada al poble de Biar i la seua participació mitjançant xarrades. Per últim, se li va donar un detall conmemoratiu.


Carlos1      Carlos2

Video reproduït a l’Homenatge a Carlos Aguilera

El video està dividit en 2 parts, degut a les restriccions de YouTube.

Fotografies a l’acte Homenatge a Carlos Aguilera